netwerken als tweede natuur

Ik geloof in de kracht van een wandelend netwerkgesprek

Ik ben Maureen Bolwerk (1975) en ben coach en trainer. En dat doe ik wandelend in de natuur.

De afgelopen  20 jaar heb ik me, in commerciële functies maar voornamelijk in het HR vak, een aardig beeld kunnen vormen van netwerken. Netwerken draait om verbindend communiceren en is één van de meest onmisbare menselijke bezigheden. Ieder mens start daar al mee vanaf zijn/haar geboorte.

Uit ervaring weet ik dat je netwerk je veel werk uit handen kan nemen. Denk aan kennisdeling, samenwerkingsverbanden, introducties bij prospects, selectie van toeleveranciers of het vinden van het juiste personeel. Het is bijzonder om te merken dat een netwerkwandeling als inspirerend, effectief en ontspannend wordt ontvangen door deelnemers. Ik doe daarmee waar ik voor sta: mensen menstaal en fysiek in beweging brengen.

“Maureen heeft mij op een sympathieke manier laten ervaren dat het tijdens een netwerkwandeling makkelijker is een (denk) stilte te laten vallen dan dat je elkaar aankijkt, zittend aan een tafel. Daardoor krijgt mijn geest meer ruimte."                  

Rob, Manager Retail

 
 
 
 

Een initiatief van                                                       Telefoon: 06-57838720 - E-mail: info@bolwerkvanhetleven.nl  - KvK-nummer: 64226069

  • LinkedIn Basic